Ten minste niets voorkomt dat je het zo probeert? Misschien vindt u dat als u de dag van SEX begint, u sneller zult zijn en in de “Energizer” -modus inschakelen.

Gordijngordijnen

Nee, dit is geen metafoor geassocieerd met de vrouwelijke geslachtsdelen, en geen lijn van het nummer van de DDT-groep. Een van de grootste moeilijkheden in de weg van ochtend seks – slaperigheid, en niets zal je beter wakker worden dan zonlicht. Bovendien is het behoorlijk delicaat om je voordelen te benadrukken en voorzichtig gebreken te verbergen.

Gebruik de vibrator

Een frequent probleem wanneer een partner in de ochtend seks wil, en de tweede – nee. Er is niets gemakkelijker! Laat iemand seks (en orgasme trouwens), en de tweede is een kopje koffie in stilte. Nou, of niet helemaal in stilte.
Over het algemeen wil je seks in de ochtend – krijg de vibrator. Je kunt het niet van de avond verwijderen. Het belangrijkste is niet vergeet het om het op te laden, zodat met de eerste stralen van de zon om jezelf te behagen met een deel van orgasmes. Wie weet waarschijnlijk naar je te kijken, en de partner wil meedoen.

Zonder scherpe bewegingen

Dus, beslist! Ochtend seks om te zijn! Eens, twee, nam. In het algemeen nee. Bepaald door vastberadenheid en ga naar vroege genoegens geleidelijk. Veel slagen, voorlopige streling en kussen.
Een uitstekende optie voor de ochtendseks – de pose van “Geef”, wanneer een partner met de ander achter zijn rug ligt. Onder deze hoek is penetratie niet te diep, maar de bewegingen van soepel.

Seks in de ziel

Als je in de ochtend beschaamd bent door natuurlijke menselijke manifestaties (zoals de geur van mond, bijvoorbeeld), was je ze met heet waterjets. Combineer tegelijkertijd aangenaam met nuttig: en cheat, en vernieuw jezelf voor het werk. Doen seks in de ziel, vergeet niet dat je onder je voeten je een antislip pad hebt en een smeermiddelbuis bij de hand hebt, omdat het water meedogenloos natuurlijk smeermiddel doorspoelt.

Zonder uit de deken te komen

Open de deken, waardoor de koude lucht van de ochtend met je met slapende, misschien efficiënt, maar volledig antisek schudde. Beter zorgverwarming, vooral zo veel gemakkelijker om orgasme te bereiken. Zelfs logisch om sokken te cialis 20 mg dragen, omdat wetenschappers al bewezen zijn dat waar sokken – een orgasme is.

In het farmaciadiprima.com algemeen kan het vooruitzicht van een beetje langer gelegd onder de deken zelf erg sexy zijn.

Kussen!

Als beide van jullie allebei tevreden zijn met de kenmerken van “Morning Ademing” en ergens iets in stoort, is het geweldig! Dan heb je geen beperkers. Als niet. Je kunt alternatieve seks proberen – nauwkeuriger, seks zonder penetratie. Bezig met orale seks, zul je zeker missen. Of besteden wederzijdse masturbatie: precies wat het je allebei erg heet lijkt, dus krijg ook het orgasme veel waarschijnlijker dan met een klassiek scenario.

Leave a Comment